FinnFrameNet:Fastener

From Sanat

tiiviste

  • Eräissä tapauksissa oli todettu, että virranjakajan tiivisteeseen on käytetty liian paljon rasvaa sitä asennettaessa.
  • Kun kaasutin on pitkähkön ajan ollut käytössä, muodostuu tiivisteeseen rengas kaasuttimessa olevasta aukosta ja ehkä ei tämä rengas tule samaan paikkaan, kun varsi kerran irroitetaan.
  • Kun bentsiinitason mittalaite kiinnitetään kaasuttajan tyhjennystulppaan, niin kohoaa bentsiini mittalaitteen lasiputkessa luonnollisesti yhtä korkealle kuin se on kaasuttajan kohokammiossakin, joten mittaaminen voidaan suorittaa putkessa olevan bentsiinin pinnasta kohokammion kannen tiivisteeseen, kuten kuva 27 osoittaa.
  • Samaan tulokseen päästään nykyistä mallia olevissa taka-akseli rakennelmissa siten, että A-4035-A taka-akselin kotelon tiiviste, joka on 0.008 " — 0.010 " vahvuinen vaihdetaan uuteen A-4035-BR tiivisteeseen, joka on 0.004 " — 0.005 " ja jonka äskettäin olemme laskeneet huoltotarvetta varten liikkeelle.
  • Mitä vesipumpun tiivisteeseen tulee, voi se olla siinä määrin huonossa tilassa, että se on mahdollisesti uusittava Tulemme tätä asiaa hiukan myöhemmin tässä lehdessä käsittelemään erikseen.
FEE 
container (info)
container_portal (info)
descriptor (info)
fastener (info)
name (info)